Tofsen granskar kuggstatistiken

För att få upp lite motivation till den snart kommande tentaperioden bestämde vi oss i Tofsen att titta lite närmare på vilka sektioner som kanske spenderade lite för mycket tid med att leka med sina nya julklappar och vilka sektioner som flitigt studerade under jullovet innan förra tentaperioden.  Här nedan kan du läsa om vilka tre sektioner i årskurs 1-3 som hade högst kuggprocent under tentaperioden i lp 2. 

Om din sektion har hamnat i toppen på denna lista vet du vad ni måste göra, studera hårdare till denna tentaperioden såklart! Om ni inte är på listan gör ni såklart redan ett fenomenalt jobb! 

Vi i Tofsen uppman såklart inte till sektionshets, men om du har en kompis eller två på någon av sektionerna i topp tre så uppmanar vi såklart dig att dela detta med dem så att de har chansen att förbättra sig till denna omgången, som en bra kompis ska!

På tredje plats med 25% kugg kommer AE (Affärsutveckling och Entreprenörskap)

På andra plats med 30% kugg kommer K (Kemi)

Och på första plats med 42% kugg kommer KfKb (Kemi med bioteknik) 

Grattis kanske är fel ord att använda när man vunnit något man verkligen inte vill. Men vi hoppas såklart att alla som ska skriva tentor nu har en bra och säker tentaperiod! 

Nedan presenteras hela listan för kuggstatistiken för alla sektioner:

KfKb 42%
K 30%
AE 25%
D 24 %
A 23%
TM 22%
F 19%
E 18%
SJÖ 17%
I 13%
V 13%
H 13%
M 12%
Z 9%
IT 9%
TD 7%