Tofsens kärleksmånad

Sverige beskrivs ofta som “världens ensammaste land” och januari känns (i varje fall personligen) som den ensammaste månaden på hela året. Lägg på nya restriktioner med minskade kontakter, att januari är årets fattigaste månaden och kurser på distans ovanpå detta och det är svårt att landa i någon annan tanke än att vi är på väg in i vad som skulle kunna vara höjden av ensamhet. Detta må låta dystert, men det finns ett ljus i mörkret. För att försöka sprida hopp, glädje och pirr i magen har vi i Tofsen bestämt att den närmaste månaden ska bli en riktigt kärleksmånad. 

Är du likt många andra rätt trött på Tinder vid det här laget? Har Gasquens lockdown gjort det svårt för dig att träffa nya människor? Eller är du rent av bara sugen på att testa något nytt? 

För att uppmuntra till nya kontakter och kärlek ger Tofsen alla Chalmerister som vill, vågar och kan möjlighet att ta ut en kontaktannons här på Tofsen.se i hopp om att hitta kärleken.För att hjälpa er en bit på traven kommer ett par exempel på kontaktannonser nedan.  

Den första inspirationskällan hämtar vi direkt från 1800-talet och Sveg där en bildad ung herre söker en dam.  

Känns det jobbigt att skriva en lång text kan man också prova att köra en mer destillerad variant, “tappert försökt” av undertecknad. 

Namn: Jacob 

Ålder: 27 (tror jag) 

Civilstatus: Sambo enligt Solveig i bostadsrättsföreningen 

Gillar: Nationalteatern, punsch, att försöka vara rolig i text 

Ogillar: Att göra färdigt saker med god marginal till deadline, struktur, kokt ägg 

Söker: Konstant efter min telefon genom att skrika “Hey, Google!” i lägenheten 

Låt inte de ovanstående formaten begränsa eller avskräcka dig, de är endast tänkta som en språngbräda för inspiration. Vi accepterar alla typer av kontaktannonser så länge de går att publicera på vår hemsida. Vi föreslår dock att inkludera en bild, en beskrivning av dig själv samt vad du söker för att öka chanserna att hitta kärleken. Kontaktannonsen skickas till info@tofsen.se 

Känner du dig inte så kreativ rekommenderas vårt formulär: https://forms.gle/VAKqCxHF4HCs6C3y8

Kontaktannonserna kommer att publiceras här på Tofsen.se under läsvecka 3 för att ge alla sökande möjlighet att hitta en dejt till alla hjärtans dag. Tveka inte, skicka gärna in en annons så fort det bara går och låt Tofsen hjälpa dig att bryta ensamheten (bjud gärna in oss på bröllopet sen). 

P.S 

För att på bästa sätt se till att de närmaste veckorna riktigt sprudlar av kärlek tar vi gärna emot insändare på temat kärlek från er läsare. Det spelar ingen roll om det är högt, lågt, seriöst eller oseriöst, alla bidrag välkomnas. 

Förslag på möjliga teman: 

  • Så hittade jag kärleken på Campus. 
  • Kan man vara ihop med någon som pluggar GU? 
  • Bästa dejtmatsrecepten.
  • Så överlever man ett distansförhållande. 

Låt kreativiteten och kärleken sprudla och skicka gärna in en artikel, krönika eller video på temat kärlek till info@tofsen.se