Sista dagen i skolan

Har du haft fullt upp och helt missat att du måste hinna köpa julklappar innan tåget hem går? Ingen panik, Tofsen har sammanställt sina bästa julklappstips från Store.

Almanacka

Pris: 189kr

Rekomenderas till:

Den personen i ditt liv som ständigt glömmer viktiga dagar och som kan behöva planera upp sin vardag lite mer. Almanackan passar även bra till den som vill skriva bullet journal men inte riktigt orkar börja från scratch.

Happy socks

Pris: 99kr/st kombo: 3 för 2

Rekomenderas till:

Någon som tycker att lite extra färg i vardagen aldrig passar fel vid den här tiden på året. Ger en lite spicy touch till din outfit när man vill sticka ut lite extra. “Är sköna, bekväma och krymper ej i tvätten.” – Kvick, stor happy socks-entusiast 

Små spel

Pris: 149kr

Rekomenderas till:

Dig som redan vet att släkten kommer berätta samma historier denna jul igen och att det är skönt att bryta samtalen om politik och “När jag va ung” med ett spel. Passar som julklapp till hela familjen, mormor till lillebror.

Touch vantar

Pris: 39kr

Rekomenderas till:

Känner du någon som fryser om fingrarna och plötsligt inte svarar i telefonen på vintern? Då är klassiska touchvantar perfekt som julklapp, eller varför inte till paketleken.

Salladsbestick

Pris: 259kr

Rekomenderas till:

Matlagningsfantasten har alltid en välgjord salladen redo, även på julbordet. Ett par snygga salladsbestick som livar upp middagen hela året!

Plugga smartare

Pris: 269kr

Rekomenderas till:

Låt oss inte ljuga, vi alla kan behöva ta del av vad den här boken har att ge, speciellt i mellandagarna innan tentaperioden börjar. Kan även vara bra till kompisen som har mer bokstäver än siffror i Ladok.

Ostknivar

Pris: 379kr

Rekomenderas till:

Ett måste för ostälskaren. Denna klapp passar bäst till personer som gillar ost. Denna julklapp görs bäst tillsammans med ost. Store utbud av ost är kanske inte är så stort, men vem tackar nej till att få använda sina nya ostknivar på gammal hederlig hushållsost?

Göteborg quiz och Sverige quiz

Pris: 109kr/st

Rekomenderas till:

Här har ni ännu en klapp som passar till paketleken eller varför inte till släktens vetgirig person. Vågar du utmana familjen med dina nyfunna kunskaper om Göteborg som du har fått under din studenttid, eller varför nöja sig med ett Göteborgs quiz när det finns ett quiz som täcker hela Sverige?

Doftljus och doftpinnar

Pris: 429kr

Rekomenderas till:

Passar till dig som är omtänksam mot din omgivning, när du har råkat äta lite för mycket på julbordet. Det går även att ge denna present till någon som gillar att krypa upp i soffan med en kopp varm dryck och mysa till det med ett väldoftande doftljus en kall och mörk vinterkväll. 

Chalmers sångbok

Pris: 49kr

Rekomenderas till:

Perfekt julklapp till den som sitter på sittningar och låtsas kunna alla låtar men egentligen sjunger de bara med antingen nynnandes eller 1 sekund efter, så de kan upprepa vad alla andra sjunger. Funkar även bra till den som vill lära sig lite nya visor att plocka fram vid bordet.

Mysig fleecpläd

Pris: 429kr

Rekomenderas till:

Söker du en julklapp till en frusen själ eller något mjukt och mysigt till dig själv? Då passar den här pläden perfekt! Finns både i grått och vitt (för den som vågar). Då den är något åt det dyrare hållet så rekommenderar vi att du ger den till någon du tycker väldigt mycket om.